Lymfaterapia - luonnollista hoitoa

Lymfaterapia on kansainvälisesti tunnettu hoitomuoto, jonka on kehittänyt tanskalainen biologian tohtori Emil Vodder ja hänen vaimonsa Estrid.

Toimiva imunestejärjestelmä on elintärkeä kehon nestetasapainon ylläpitämiseksi. Ihmisen elimistö sisältää verenkiertojärjestelmän lisäksi imunestejärjestelmän. Imunestejärjestelmän tehtävänä on kuljettaa kehossa olevia nesteitä, kuona- ja rakennusaineita sekä puolustaa kehoa bakteereilta, viruksilta ja muilta vierailta aineilta. Verenkiertojärjestelmän pumppuna toimii sydänlihas, mutta imunestejärjestälmällä ei samanlaista voimanlähdettä ole vaan sen "pumppuna" toimii mm. elimistön oma lihastoiminta ja valtimoiden sykintä. Imunestekiertoa voidaan vilkastuttaa lymfahieronnalla.

Lymfahierontaa suositellaan mm. turvotuksen ehkäisyyn ja hoitoon, ennen ja jälkeen leikkausten, kivun lievitykseen, rentoutumiseen, vastustuskyvyn vahvistamiseen, unettomuuteen, kauneudenhoitoon, stressiin, kroonisiin sairauksiin.

Kasvolymfa sopii myös akneiholle, rosaceaan ja couperosa iholle. Kasvolymfa nopeuttaa solujen uudistumista ja sopii hyvin aikuisen ihon hoitoon.

Lymfaterapia on hyvin kevyttä, pumppaavaa hierontaa. Lymfahoitoa käytetään terveyden ja kauneudenhoidossa sekä sairauksien hoidossa täydentävänä fysikaalisena hoitomuotona.

On tilanteita milloin lymfaterapiaa EI SAA antaa. Näitä ovat mm. pahanlaatuiset kasvaimet, joiden hoito on kesken, akuutit infektiot sekä laskimotulppa eli trombi.

 Hinta

30 min 40€

45 min. 60€

60 min. 68€

 

Jaa tämä sivu