Thalgo

Thalgo on ensimmäisenä tuotesarjana ottanut käyttöönsä levien ravitsevat, stimuloivat ja pehmentävät ominaisuudet.

Thalgo on ylivoimainen asiantuntija merellisessä maailmassa keskittäen taitonsa ja alan asiantuntemuksensa tuotekehitykseen, koulutukseen ja yhteistyöhön.

50 vuoden ajan Thalgo on kehittänyt tutkimusmenetelmiä ja lisännyt tietoa meren rikkauksista sekä tutkinut jatkuvasti levän ominaisuuksia verrattuna ihoon. Thalgon  ja meren yhteys välittyy kaikkien tuotteiden ja hoitomenetelmien kautta. Uusi teknologia ja vaatimukset luonnonmukaisuudesta ja tehokkuudesta ovat perustana tuotekoostumuksille, jotka on kehitetty Thalgon eettisten perussäännön mukaisesti.

Thalgo etsii kauneuden lähteitä, ottaen aina huomioon luonnonsuojelun ja siihen liittyvät turvatoimet. Thalgo on sitoutunut kestävään kehitykseen, mikä on loogista kehityksemmekin kannalta; harmonisoida tutkimukset, innovaatio sekä voimavarat tulevillekin sukupolville.

Thalgon tuotteet eivät sisällä:

- EI PARABEENEJÄ

-EI MINERAALIÖLJYJÄ

-EI PROPYLEENIGLYKOLIA

-EI GMO:ta 

-EI ELÄINPERÄISIÄ RAAKA-AINEITA(paitsi mehiläisvahaa ja Collagen linjassa kollageenia)

EkoPharma

EkoPharma-luonnonkosmetiikasarja on saanut alkunsa Naviterin perustajan Anni Linnavirran omista ihon ja hiuspohjan ongelmista.

Kehittäessään itselleen sopivia hyvin siedettyjä tuotteita Anni tuli samalla vastanneeksi monen muunkin tarpeeseen. Kehitystyön tuloksena syntyi EkoPharma - kotimainen ammattisarja, jonka erinomaiset hoitotulokset syntyvät tarkkaan harkituista, hyvin siedetyistä, mutta tehokkaista raaka-aineista. Tuotteet ovat täynnä vaikuttavia aineita, sillä ihonhoitotuotteiden pohjana veden sijasta ovat marja- ja kasviuutteet. Uutteiden lisäksi tehoa tuovat mm.peptidit, prebiootit, vitamiinit, keramidit, hyaluronihappo ja tietenkin kallisarvoiset marja- ja kasviöljyt.

Kotimaiset marjat keräävät voimansa Suomen pohjoisen luonnon pitkästä valoisasta kesästä ja puhtaasta luonnosta. Pohjolan marjat sisältävät valtavan määrän ravinteita ja ylellistä siemenöljyä. Ne ovat ihanteellista ravintoa ihollemme ja koko kehollemme Luonnonmarjat ovat myös todella hyvin siedettyjä ja sopivat hyvin herkkäihoisille.

EkoPharman tuotteissa on avainlipputunnus osoituksena korkeasta kotimaisuusasteesta. Tuotteet kehitetään, valmistetaan ja pakataan Helsingissä. EkoPharmalle myönnetty FI-Natura luonnonkosmetiikkasertifikaatti korostaa kriteereissään kotimaisuutta ja lähituotantoa sekä luonnon keruutuotteita. Animalian myöntämä Leaping Bunny-tunnus on osoitus sitoutumisesta eläinkokeettomaan kosmetiikkaan. Kaikki EkoPharman tuotteet sopivat myös vegaaneille.

EkoPharma

Herukka-hoitolinja rauhoittaa ja vahvistaa ihoa.

EkoPharma

Vadelma-hoitolinja kosteuttaa ja heleyttää ihoa.

EkoPharma

Karpalo-hoitolinja tasapainottaa ihoa ja vähentää tulehdusta.

EkoPharma

Tyrni-hoitolinja uudistaa ja kiinteyttää ihoa.

BTB13

Ainutlaatuinen kantasoluteknologia

Suomalaisen tutkijaryhmän kehittämä, laajasti patentoitu BTB13- yhdiste perustuu ihosolujen ja kantasolujen toiminnan aktivointiin. BTB13-yhdisteen vaikuttavia aineita esiintyy ihossa myös luonnostaan, mutta niiden määrä vähenee iän myötä. Laboratoriokokein on osoitettu, kuinka ulkoisella tuodulla BTB13-yhdisteellä voidaan aktivoida solun toimintaa.

Oroottihappo(B13)

Oroottihappo on välttämätön aine solujen uusiutumiselle ja aktiiviselle toiminnalle. Se on vahva antioksidantti, joka edesauttaa ihosolujen muodostumista ja siten luonnollisesti kiinteyttää ihoa.

L-Karnitiini(BT)

BTB13-yhdisteessä L-karnitiini kuljettaa oroottihapon solun energiakeskukseen eli mitokondrioon. L-karnitiini puhdistaaa soluja kuona-aineista ja heleyttää ja kirkastaa ihoa.

Hyaluronihappo

Hyaluronihappo kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja lisää ihon täyteläisyyttä.

Kantasolujen jakautuminen

Kantasolut vastaavat uusien ihosolujen tuotannosta. Solujen jakautuminen edellyttää riittävää oroottihappopitoisuutta.

Medical

BTB13 Medical-hoitolinjaa käytetään, kun ihon toiminnassa on häiriöitä, joihin tavallisen kosmetiikan hoitovaste ei riitä. Omalle iholle sopiva Medical-hoitovoide valitaan iho-ongelman mukaan.

Anti-Age

BTB13- tuotteiden Anti-age-hoitoteho on huippuluokkaa. Anti-age-hoitovoiteiden aktiiviainemäärät ja hoitoteho lisääntyvät asteittain. Vesipohjan sijaan Anti-age-hoitovoiteet on valmistettu antioksidanttipitoisiin kurkku- ja vesimeloniuutepohjiin. Anti-age-hoitolinjan voiteissa ei käytetä mitään hajusteita.

Jaa tämä sivu